Selectează o Pagină

Xulescu Dumitru

Notar public

Xulescu Dumitru, notar public, isi desfasoara activitatea in cadrul Camerei Notarilor Publici Bucuresti. Sediul acestui birou notarial se afla in str. …… nr. …… sector ……. din Bucuresti.

Despre Biroul notarial Xulescu Dumitru

Am infiintat acest birou notarial in anul …….. cu scopul de a oferi publicului servicii notariale de cea mai inalta calitate. Datorita experientei acumulate si a bogatei activitati profesionale, biroul notarial a ajuns sa beneficieze de o reputatie exemplara in domeniul juridic si sa fie foarte cautat de numerosi clienti, atat persoane fizice cat si persoane juridice. In cadrul acestui notariat acordam o mare atentie tuturor detaliilor din cadrul procedurilor notariale pentru ca actul final sa ofere certitudinea necesara.

Personalul biroului notarial este bine pregatit profesional si urmareste mereu sa va ofere servicii notariale la cele mai inalte standarde. Exigenta, precizia si celeritatea sunt cateva trasaturi care ne caracterizeaza atitudinea profesionala. In relatia cu clientii urmarim sa comunicam cat mai eficient, oferindu-le acestora raspunsuri la toate intrebarile esentiale si ajutandu-i sa inteleaga efectele juridice ale actelor pe care le semneaza.

Practicam taxe si onorarii rezonabile, conform grilei de taxare minime notariale.

„Dl notar Xulescu a inteles solicitarea mea si mi-a oferit sugestii neasteptate pentru rezolvarea eficienta a cazului.” – G.M., administrator societate comerciala

De ce sa lucrezi cu noi?

Biroul notarial XD ofera o gama foarte larga de servicii notariale care acopera aproape orice fel de solicitare a clientilor. Datorita vastei experiente capatate de-a lungul anilor, putem sa va oferim consultanta si indrumare pentru orice tip de cerere aveti. La noi puteti rezolva in scurt timp proceduri notariale chiar si de o complexitate inalta.

Diplome & premii

In urma rezultatelor exceptionale si a meritelor obtinute, d-nul X.D. a obtinut numeroase diplome si medalii de-a lungul activitatii sale profesionale.

Educatie

 • Facultatea de drept Bucuresti
 • Master in business intelligence
 • Doctorat in antropologie
 • Studii postuniversitare Oxford

Experienta profesionala

 • Magistratura 2000-2005
 • Avocatura 2005-2010
 • Notar public 2010-2018

Recunoasteri profesionale

 • Aliquam tincidunt mauris
 • Vestibulum auctor neque
 • Nunc dignissim risus
 • Cras ornare elit

Carti & publicatii

Autor a nenumarate articole in reviste de specialitate, dar si a unor carti care trateaza pe larg diverse aspecte din activitatea notarilor din Romania.

Business Coaching

To Infinity

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Curabitur

Networking

Say Cheese

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Curabitur

Starting a Business

DiviBuilder

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Curabitur

Contact

Phone

(537)-699-9137

Email

mail@domain.com

Address

1234 Divi St. San Francisco, CA 93521