Selectează o Pagină

Birou notarial Bucuresti

Servicii oferite pentru persoane fizice si firme
Efectueaza o programareDespre noi

Ce fel de servicii notariale doriti?

Notarul public

Notarul public este un funcționar public învestit cu atribuția de a autentifica acte juridice, de a autentifica înscrisuri, de a legaliza semnături, de a elibera copii legalizate, certificate de moștenitor etc. Potrivit dispoziţiilor Legii nr. 36/1995 a notarilor publici şi a activitatii notariale, notarul public este numit de ministrul justitiei, la propunerea Consiliului Uniunii Nationale a Notarilor Publici.

Puteti legaliza la notar diverse acte

Contracte de vanzare – cumparare

Promisiune bilaterala de vanzare cumparare

Contract de comodat locuinta

Procura administrare societate

Declaratie program Prima casa

Declaratie acord plecare copil minor in strainatate

Proceduri notariale

+

Divort

Vezi detalii si preturi

Mostenire

Vezi detalii si preturi

Procura

Vezi detalii si preturi

Imputernicire

Vezi detalii si preturi

Legalizari acte

Vezi detalii si preturi

Conventie matrimoniala

Vezi detalii si preturi

Contracte diverse

La acest birou notarial puteti incheia si autentifica o gama larga de contracte: contract de vanzare cumparare; antecontract de vanzare cumparare; contract de donatie; contract de schimb imobiliar; contract de ipoteca; contract de partaj; contract de inchiriere; conventie matrimoniala; contract de imprumut; contract de comodat locuinta sau auto; etc.

Procura & imputernicire

La acest notar public puteti efectua o procura notariala prin care sa imputerniciti o alta persoana (mandatarul) sa  incheie acte juridice in numele dvs. Tipuri de procuri: procura administrare societate sau imobil; procura judiciara; procura pentru banca; procura cumparare sau vanzare imobil; procura inmatriculare autovehicul; etc.

Declaratii notariale

Va prezentam cateva dintre cele mai solicitate tipuri de declaratii notariale: declaratii notariale in materie succesorala (declaratie de acceptare / renuntare / neacceptare a succesiunii); declaratii notariale in materie imobiliara (declaratie de luare in spatiu; declaratie de radiere ipoteca imobiliara din cartea funciara; declaratie privind acordul vecinilor pentru constructie); declaratii minori si familie; declaratii societati comerciale; etc.

Sfaturi & recomandari

Pentru a evita sa asteptati mult timp la biroul nostru, va recomandam sa efectuati in prealabil o programare prin telefon sau email. De asemenea, puteti trimite prin email unele acte scanate pentru ca sa reduceti timpul de asteptare.

Contact

Phone

(537)-699-9137

Email

mail@domain.com

Address

1234 Divi St. San Francisco, CA 93521